Wie zijn we?

De Wellnessfederatie is de grootste Belgische beroepsvereniging die de ondernemers en werknemers uit de sector van wellness verenigt. De federatie is ontstaan uit de sector en vertegenwoordigt alle werkende mensen die bezig zijn met schoonheid en gezondheid, zowel van binnen en van buiten. Momenteel zijn we als Wellnessfederatie enkel actief in het Vlaamse landsdeel.

Vanaf 1 januari 2011 is onze federatie erkend door de Minister van Economie en Middenstand. Dit betekent dat we zetelen in de Hoge Raad voor Middenstand. Hierdoor is de beroepsvereniging rechtstreeks betrokken bij het beleid van de Minister en kunnen we er mee voor zorgen dat de belangen van de Wellnesssector maximaal worden verdedigd.

Onze leden zijn meestal:

De organisatie zelf wordt geleid door een tiental ondernemers en werknemers uit de Wellnesssector. Zij doen dit vrijwillig en uit overtuiging. Onze maatschappelijke zetel en centraal secretariaat is gevestigd in de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. Je kan ons bellen op het telefoonnummer 0032/3/292.33.35 of e-mailen via info@wellnessfederatie.be

Daarnaast hebben we in elke provincie van Vlaanderen een lokale vertegenwoordiger waar je terecht kan voor vragen of advies.

Wil je lid worden van de Wellnessfederatie, dan kan je dat doen via deze link.