Lid worden als school of opleidingscentrum

Steeds meer scholen en opleidingscentra sluiten zich aan bij Wellnessfederatie. Onze erkenning geeft hen dan ook toegang tot een indrukwekkend netwerk van honderden professionals uit de wellness-, beauty- en coachingsector. Allemaal heel gemotiveerde mensen met liefde voor hun vak en interesse in praktijkgerichte opleidingen om hun zaak of hun service elke dag verder te verbeteren. Bovendien verdedigen we als federatie ook de belangen van onze externe opleidingspartners. Zij zijn namelijk dé onmisbare schakel in een betrouwbare, toegankelijke en innovatieve wellnessbranche.

Hoe word je als school of opleidingscentrum lid van de Wellnessfederatie? Vraag simpelweg je lidmaatschap aan, voldoe aan onze kwaliteitseisen en je bent erkend lid!

Stap 1: Vul het aansluitingsformulier in

Vul het aansluitingsformulier in. Zorg dat alle gegevens correct en up-to-date zijn.

Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar info@wellnessfederatie.be of per post naar Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen ter attentie van Benjamin Ruyters. Het is belangrijk dat je als opleidingsverstrekker bekend bent bij de Vlaamse of Waalse overheid. Je opleidingsaanbod moet te maken hebben met beauty, wellness of coaching. Anders kunnen we jouw lidmaatschap helaas niet goedkeuren.

Stap 2: Voldoe aan onze kwaliteitseisen

Jouw aansluiting wordt nu verwerkt. Jouw school of opleidingscentrum onderwerpen we aan een kwaliteitscontrole. We gaan de kwaliteit van de cursusinhoud, de docenten en het overige didactische materiaal na.

Stap 3: Betaal het lidgeld

Je schrijft 250 euro over op rekeningnummer 001-4566646-59. In de mededeling zet je de naam van je school en het officiële adres.

Dit lidgeld verdien je meteen terug. Het levert je school tal van unieke voordelen op, waaronder elk jaar een korting op bijscholingen van andere opleidingspartners of op schoonheidsproducten van onze leveranciers. De korting is evenwaardig met het jaarlijkse lidgeld. Een prima investering!

Welkom bij de Wellnessfederatie, samen staan we sterk!

Jouw aansluiting wordt nu verwerkt. Als je de betaling afrondt en de kwaliteitscontrole positief doorstaat, ontvang je per mail een bevestiging van je lidmaatschap en je erkenning. Per post sturen we je ook een lidkaart op. Je bent vanaf dan erkend lid én officieel opleidingspartner van de Wellnessfederatie. Je geniet volop van de vele voordelen die de beroepsvereniging biedt.

Als je onze kwaliteitscontrole niet doorstaat, krijg je de mogelijkheid om aandachtspunten weg te werken en je aanvraag opnieuw in te dienen.