Lid worden als student

Hoe word je als student lid van de Wellnessfederatie? Dat is heel eenvoudig! Als je een opleiding rond beauty, wellness of coaching volgt, kan je automatisch lid worden. Doorloop gewoon kort de volgende twee stappen en wij brengen je lidmaatschap voor jou in orde.

Stap 1: Vul het aansluitingsformulier in

Vul het aansluitingsformulier in. Zorg dat alle gegevens correct en up-to-date zijn.

Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar info@wellnessfederatie.be of per post naar Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen ter attentie van Benjamin Ruyters. Voeg ook een kopie van je relevante diploma´s of studiebewijzen toe. Het is belangrijk dat je een opleiding volgt of een diploma behaalde bij een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse of Waalse overheid. Je opleiding of diploma moet te maken hebben met beauty, wellness of coaching. Anders kunnen we jouw lidmaatschap helaas niet goedkeuren.

Stap 2: Betaal het lidgeld

Je schrijft 25 euro over op rekeningnummer 001-4566646-59. In de mededeling zet je jouw naam, adres en het woord “STUDENT”.

Dit lidgeld verdien je meteen terug. Het levert je bijvoorbeeld tal van unieke voordelen op, waaronder elk jaar een korting op de cursussen van onze opleidingspartners of op de schoonheidsproducten van onze leveranciers. Die korting is evenwaardig met je jaarlijkse lidgeld. Een prima investering!

Welkom bij de Wellnessfederatie, samen staan we sterk!

Jouw aansluiting wordt nu verwerkt. Als je betaling is ontvangen en je dossier is goedgekeurd, ontvang je per mail een bevestiging. Per post sturen we je ook een lidkaart op. Je bent vanaf dan erkend lid van de Wellnessfederatie en geniet volop van de vele voordelen die de beroepsvereniging biedt.

In het uitzonderlijke geval dat jouw dossier niet meteen goedgekeurd wordt, krijg je de mogelijkheid om je dossier te vervolledigen en gratis opnieuw in te dienen.