Lid worden als werknemer

Hoe word je als werknemer lid van de Wellnessfederatie? Dat is heel eenvoudig! Als je actief bent in de sector van beauty, wellness of coaching en voldoet aan onze aansluitingsvoorwaarden kan je automatisch lid worden. Doorloop gewoon kort de volgende drie stappen en wij brengen je lidmaatschap voor jou in orde.

Stap 1: Kies jouw werkterrein en bekijk of je voldoet aan de aansluitingsvoorwaarden.
Stap 2: Vul het aansluitingsformulier in

Vul het aansluitingsformulier in. Zorg dat alle gegevens correct en up-to-date zijn.

Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar info@wellnessfederatie.be of per post naar Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen ter attentie van Benjamin Ruyters. Voeg ook een kopie van je arbeidsovereenkomst toe. Zonder dit document kunnen we jouw lidmaatschap niet goedkeuren.

Stap 3: Betaal het lidgeld

Je schrijft 50 euro over op rekeningnummer 001-4566646-59 met vermelding van je naam, adres en beroep.

Dit lidgeld verdien je meteen terug. Het is financieel aftrekbaar voor je werkgever én levert jou tal van unieke voordelen op, waaronder elk jaar een korting op de cursussen van onze opleidingspartners of op de schoonheidsproducten van onze leveranciers. Die korting is evenwaardig met je jaarlijkse lidgeld. Een prima investering!

Welkom bij de Wellnessfederatie, samen staan we sterk!

Jouw aansluiting wordt nu verwerkt. Als je betaling is ontvangen en je dossier is goedgekeurd, ontvang je per mail een bevestiging. Per post sturen we je ook een lidkaart op. Je bent vanaf dan erkend lid van de Wellnessfederatie en geniet volop van de vele voordelen die de beroepsvereniging biedt.

In het uitzonderlijke geval dat jouw dossier niet meteen goedgekeurd wordt, krijg je de mogelijkheid om je dossier te vervolledigen en gratis opnieuw in te dienen.