Naam en logo van de federatie

Leden van de Wellnessfederatie mogen de naam en het logo van de beroepsvereniging vrij gebruiken. Ons logo is een kwaliteitslabel dat de betrouwbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw zaak bevordert. Met het logo onderscheid jij je van je concurrenten. Het is een echte referentie in de sector.

Leden gebruiken het logo vaak op hun website, in hun praktijk, in de wachtzaal, op hun wagen of in communicatie met klanten, leveranciers en andere partners. Zo weet iedereen meteen dat je aangesloten bent bij de Wellnessfederatie. Plaats het logo dus op een goed zichtbare plaats.

Belangrijk! Het gebruik van de naam en het logo van de Wellnessfederatie is niet overdraagbaar op anderen. Familieleden, partners of andere bedrijven die niet aangesloten zijn bij de beroepsvereniging mogen de naam en het logo dus niet gebruiken. Als je vaststelt of vermoedt dat een persoon of een organisatie de naam en het logo van de Wellnessfederatie ten onrechte gebruikt, licht je ons a.u.b. zo snel mogelijk in. Als je jouw lidmaatschap opzegt, is het natuurlijk logisch dat je het logo niet meer mag gebruiken.