Gratis nieuwsbrief en ledenblad

De Wellnessfederatie verspreidt regelmatig gratis nieuwsbrieven en ledenbladen. Op die manier zorgen we ervoor dat jij als lid altijd optimaal geïnformeerd bent. Dankzij onze nieuwsbrieven en ledenbladen blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de wellnesssector en binnen onze beroepsvereniging.

Boeiende artikels leren je meer over veranderende wetgeving, nieuwe trends en innovatieve ontwikkelingen op het vlak van beauty, wellness en coaching. Echte verhalen van klanten en professionals uit de sector brengen je nieuwe inzichten bij. Je ontdekt ook weetjes, tips en tricks die je meteen gebruikt in de praktijk. Al die informatie komt zeker en vast van pas in jouw zaak of salon. Bovendien zijn onze nieuwsbrieven en ledenbladen ook de eenvoudigste manier om op de hoogte te blijven van onze eigen events en activiteiten. Is er een gratis opleiding gepland? Staat de Wellnessfederatie binnenkort op een beurs? Of komt er een voordelige groepsaankoop aan? Je leest het als eerste in ons ledenblad of in onze nieuwsbrief!

Klik hier, schrijf je in voor onze publicaties en zorg ervoor dat je niets mist!