Opleidingen

De Wellnessfederatie zet actief in op levenslang en levensbreed leren. Om onze leden professioneel te versterken, investeren we doelbewust in aangepaste opleidingen rond wellness, beauty en coaching. Dat doen we door zelf interne opleidingen te organiseren én door nauw samen te werken met onafhankelijke, externe opleidingspartners. Als lid van de federatie heb je bij die partners automatisch recht op een korting, elk jaar opnieuw.

Interne opleidingen

De Wellnessfederatie organiseert zelf seminaries, workshops en cursussen. Deze opleidingen zijn voor onze leden een enorme meerwaarde. Ze zijn bovendien helemaal gratis. Je bent als lid natuurlijk niet verplicht om een opleiding te volgen. Deelname is vrijblijvend.

Externe opleidingen

Onze federatie werkt daarnaast ook nauw samen met externe opleidingspartners. Deze partners organiseren groepscursussen en thuisstudies rond thema’s als beauty, wellness en coaching. Natuurlijk werken we enkel samen met opleidingscentra van het hoogste niveau. Daarbij besteden we zorgvuldig aandacht aan de cursusinhoud, de expertise en ervaring van de docenten, en de carrièremogelijkheden na de opleiding.

Concreet werken we samen met volgende onderwijsinstellingen:

Door de goede, jarenlange samenwerking tussen de Wellnessfederatie en deze onderwijspartners kunnen we onze leden een uniek voordeel aanbieden: elk jaar opnieuw krijgen ze een korting tot 50 euro op een opleiding naar keuze. Dat voordeel vind je nergens anders.

Grijp dus je kans, volg een opleiding en laat je klanten genieten van een nog betere service!