Scholen en opleidingscentra

De Wellnessfederatie zet actief in op levenslang en levensbreed leren. Om onze leden professioneel te versterken, investeren we doelbewust in aangepaste opleidingen rond wellness, beauty en coaching. Dat doen we door zelf interne opleidingen te organiseren én door nauw samen te werken met onafhankelijke, externe opleidingspartners.

Om de kwaliteit van die externe opleidingen te garanderen, werkt de Wellnessfederatie enkel samen met scholen en opleidingscentra die erkend lid zijn van onze beroepsvereniging. Om dat lidmaatschap te krijgen moeten scholen en opleidingscentra voldoen aan volgende voorwaarden:

  • De school is een opleidingsverstrekker erkend door de Vlaamse of Waalse overheid
  • De school organiseert opleidingen rond wellness, beauty of coaching
  • De school is bereid een grondige kwaliteitscontrole te ondergaan, waarbij de cursusinhoud, de docenten en het overige didactische materiaal uitgebreid onder de loep genomen worden

Voldoet jouw school of opleidingsinstituut aan deze voorwaarden? Sluit je dan meteen aan bij onze beroepsvereniging en word lid van een indrukwekkend netwerk van professionals, bedrijven en opleidingscentra uit heel België.