Kimberley kiest voor een opleiding Chakra-en Aura Healing!

19/03/2020 Thomas Verlinden

Het was tijdens Kimberley’s eerste opleiding Yoga Instructeur, dat haar interesse geprikkeld werd om een opleiding Chakra- en Aura Healing te gaan volgen. "Ik ben de opleiding  Chakra- en Aura Healing gaan volgen nadat ik de opleiding Yoga Instructeur had afgerond. Tijdens de opleiding Yoga Instructeur ging het meermaals over de verschillende chakra’s. Mijn interesse was meteen geprikkeld. Ik wou er veel meer over te weten komen."

 
 
 

Gevoel van vertrouwen

 

"Tijdens de eerste les leerden we elkaar meteen binnen het eerste halfuur kennen. Letterlijk en figuurlijk. We moesten per 2 gaan zitten en elkaar onmiddellijk aanraken, handen geven, knuffelen... om positieve energie door te geven. Dit was toch eventjes wennen aangezien je met een groep mensen zit die je tot een half uur daarvoor nog nooit had gezien. Toch gaf dit een gevoel van vertrouwen voor de komende lessen."

 
 

Inhoud van de lessen

 

Binnen de lessen Chakra- en Aura Healing  bekijk je niet enkel de theorie. Er wordt ook voldoende tijd gestoken in de praktijk! "Tijdens de opleiding hebben we uitgebreid de verschillende chakra’s en de auralagen besproken. Dat is het energetische veld dat ons beschermt en ons vorm geeft. Onze docente, Linda Foubert, had altijd voorwerpen en geuren bij die bij de bepaalde chakra’s en aura’s hoorden. Zo gebruikten we dat ook voor onze mantra’s, meditaties, mudra’s en ga zo maar verder. Met deze mantra’s en mudra’s leerden we bijvoorbeeld specifieke handhoudingen om onze energie aan te sturen. Dit was echt wel handig om de theorie makkelijker onder de knie te krijgen!"

 
 

Een échte Aura Healing

 

De opleiding heeft een theoretisch en een praktisch examen waar alle geziene leerstof in één keer wordt toegepast. "Tijdens onze laatste les, vond het theoretisch en het praktisch examen plaats. Daar hebben we voor het eerst alle leerstof toegepast. We werden opnieuw in groepjes van 2 geplaatst en we moesten een échte aura healing op elkaar toepassen. De aura healing verliep volgens dezelfde structuur als in de praktijk van onze docente, Linda Foubert. Ze had ons allemaal een fiche van haar praktijk gegeven die we moesten invullen. Ondertussen liep zij rond om ons te assisteren en beoordelen. We leerden op de juiste manier met een pendel werken, energie doorgegeven en tegelijkertijd de juiste notaties maken om professioneel aan de slag te kunnen."

 
 

"In tegenstelling tot de opleiding Yoga-Instructeur, moet je hier wel écht voor openstaan. In het begin verliep alles bij mij heel onwennig toen ik moest leren werken met een pendel, maar toch heb ik momenten gehad waarvan ik dacht: dit klopt toch wel écht."

 

Geweldige docente

 

"Onze docente, Linda Foubert, was een zeer aangename docente. Zij heeft haar eigen praktijk in Sint-Niklaas en weet dus waarover ze spreekt. Eender welke vraag werd gesteld, ze wist ons altijd een correct antwoord te geven. Ook in de praktijk stond ze altijd klaar om ons te assisteren."

 
 

Heb jij ook zin om een opleiding Chakra- en Aura Healing te volgen?

 

Wil jij net als Kimberly ook je droom waarmaken en een opleiding Chakra- en Aura Healing volgen? Maak dan werk van je nieuwe carrière! Bekijk hier alvast meer informatie over de opleiding en schrijf je in! Heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? Bekijk dan alvast een proefhoofdstuk of download de brochure. Zo weet je perfect wat je kan verwachten!

 

Studeer je liever op eigen tempo?

 

Volg de cursus Chakra- en Aura Healing dan in thuisstudie. Je werkt perfect van thuis uit aan je professionele carrière en je toekomst. Flexibel en betrouwbaar, in élke situatie. Op het studentenplatform eCampus staat je cursus meteen voor je klaar en heb je altijd alles bij de hand op je smartphone, tablet of laptop. Je geniet van online begeleiding door een échte vakexpert. Die staat altijd klaar voor al je vragen en voor de verbetering van extra oefeningen en opdrachten. Door de persoonlijke online begeleiding ligt de slaagkans van studenten uitzonderlijk hoog. Twijfel dus niet langer en schrijf je in!


cpWouldYouCaps

 • De verschillende chakra’s? Jij kent ze én kan die kennis toepassen bij een behandeling
 • Problemen bij je cliënt opsporen en nauwkeurig bepalen bij welke chakra het misloopt
 • De chakra’s en aura's weer in balans brengen. Je bezorgt je cliënten meer levenskracht!
 • Je kan blokkades in de energiestroom van mensen opheffen en hun levensenergie weer ongestoord laten stromen.
 • Je stelt je klanten gerust met je professionele aanpak


Chakra- en Aura Healing, aProfession

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

cpLiPracticalInfo

 • Diploma
 • courseTypeG2
 • 3 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
 • 249.00

cContent

 • Chakra's leren doorgronden
 • Jezelf en anderen evalueren: wat zijn je doelen en wat werkt verrijkend?
 • De chakra’s en het aura weer in balans brengen en de energiebanen vrijmaken
 • Chakra- en Aurareiniging in de praktijk: professionele technieken toepassen
 • Wat is energetisch healen?
 • Therapie met etherische oliën

blogAvailable


relatedBlogs

Internationale Dag van het Onderwijs

Schrijf met jouw talent een succesverhaal

Wereldbank: Diploma’s renderen beter dan aandelenpreviousLabel

Kimberley gaat voor een carrière als yoga-instructeur!

nextLabel

Studente in de kijker: Bernadette Simoens

relatedCourses


Chakra- en Aura Healing

Krijg les van ervaren topdocenten en doe de energie van je klant weer stromen.

studyCategories


Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Psychologie & Therapie

Gezondheidszorg & Welzijn

Evenwichtig Leven

Alternatieve Therapieën

blogTags


CkakraChakra therapieAlternatieve behandelingAlternatieve geneeswijzenGezondheidszorgZeven chakra’sOpleidingCursusSchoolDiplomaChakra massageTrainingDiplomaLessenAvondonderwijsAura

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0