Voordelen van een lidmaatschap

De Wellnessfederatie neemt het op voor haar leden bij de overheid, de pers en andere officiële instellingen. Daar blijft het echter niet bij. Als erkend lid van deze beroepsvereniging heb je recht op verschillende extra's. Ontdek onze unieke voordelen en sluit je snel aan bij de Wellnessfederatie.

Kwaliteitslabel

Als lid van de Wellnessfederatie heb je het recht de naam en het logo van de beroepsvereniging te gebruiken op je website, in je praktijk en in je communicatie met klanten, leveranciers en andere partners. Met het logo als referentie bevorder je de betrouwbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw zaak. Bovendien onderscheid jij je met dit kwaliteitslabel van je concurrenten.

Juridisch advies

Onze leden genieten van gratis juridisch en boekhoudkundig advies. We beantwoorden vragen, verstrekken informatie, helpen je met documenten of verwijzen je door naar de bevoegde instanties. Zo sta jij als wellnesswerker sterker in je schoenen. Ook met andere vragen kan je uiteraard altijd bij ons terecht.

Leerplatform

Volg jij een opleiding via de Wellnessfederatie? Dan krijg je toegang tot eCampus, onze digitale leeromgeving. Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je makkelijk jouw eigen agenda en ontdek je nieuwe opleidingen die aansluiten bij je interesses. Zo maken wij leren makkelijker en bieden we jou ook online een optimale ervaring.

Kortingen

De Wellnessfederatie organiseert regelmatig groepsaankopen samenn met al haar leden. Omdat we als beroepsvereniging grote orders plaatsen, krijgen we bij verschillende leveranciers aanzienlijke kortingen. Zo profiteer jij tegelijkertijd van kwaliteitsvol materiaal én van aantrekkelijke prijzen.

Nieuwsbrieven

De Wellnessfederatie brengt regelmatig gratis nieuwsbrieven en ledenbladen uit. Via deze weg zorgen we ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. We reiken je interessante artikels, boeiende verhalen van klanten en professionals uit de sector, leuke weetjes en handige tips aan. Daarnaast vertellen je steeds over boeiende events en de activiteiten van onze beroepsvereniging.

Activiteiten

De Wellnessfederatie organiseert op regelmatig gratis workshops, seminaries en opleidingen. Wil jij je bijscholen? Bekijk de startdata in onze kalender. We werken nauw samen met onafhankelijke, externe opleidingspartners. Deze partners organiseren groepscursussen en thuisstudies rond thema’s als beauty, wellness en coaching. Met kortingen tot wel €50 stimuleert de Wellnessfederatie jou om te blijven groeien.

Wellnessweb

Als lid van de Wellnessfederatie heb je toegang tot een platform waarop je jouw diensten kan promoten: Wellnessweb. Dit online platform brengt klanten en wellnesswerkers samen: klanten vinden eenvoudig de juiste wellnesswerker en jij vindt makkelijker klanten. Wellnessweb helpt jou om je eigen zaak te lanceren en bekend te maken bij het grote publiek.


Als lid van de Wellnessfederatie heb je een streepje voor: jij hebt gegarandeerd toegang tot Wellnessweb en krijgt een hogere ranking voor meer publiciteit. Wellnessweb is sinds 19 maart 2018 erkend als elektronisch portaal voor de deeleconomie. Deze erkenning gebeurde per Koninklijk Besluit op voordracht van de Minister van Financiën.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0