Onze voordelen

De Wellnessfederatie neemt het op voor haar leden bij de overheid, de pers en andere officiële instellingen. Dat is haar kerntaak. Blijft het daarbij? Nee hoor! Als erkend lid heb je automatisch recht op tal van bijkomende voordelen om jou of jouw zaak een duwtje in de rug te geven. Lidmaatschap verdien je dus meteen terug!

Lees hier meer over onze unieke voordelen en sluit je vandaag nog aan bij onze beroepsvereniging!

+ Naam en logo van de Wellnessfederatie

Leden van de Wellnessfederatie hebben het recht de naam en het logo van de beroepsvereniging te gebruiken op hun website, in hun praktijk en in hun communicatie met klanten, leveranciers en andere partners. Gebruik het logo als referentie en bevorder zo de betrouwbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw zaak. Met het logo onderscheid jij je van je concurrenten. Het is een echt kwaliteitslabel.

+ Workshops, seminaries en opleidingen

De Wellnessfederatie organiseert op regelmatige basis gratis workshops, seminaries en opleidingen. Bekijk de startdata van de opleidingen in onze kalender.

De Wellnessfederatie werkt daarnaast ook nauw samen met onafhankelijke, externe opleidingspartners. Deze partners organiseren groepscursussen en thuisstudies rond thema’s als beauty, wellness en coaching. Via kortingen tot 50 euro per jaar stimuleert de Wellnessfederatie haar leden om externe opleidingen te volgen. Die opleidingen versterken, verdiepen en verbreden namelijk jouw expertise. Zo blijf jij op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de sector en volg jij de nieuwste trends van nabij op. De opleidingen zijn bovendien de perfecte ontmoetingsplaats om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk werken we enkel samen met opleidingscentra van het hoogste niveau. Daarbij besteden we zorgvuldig aandacht aan de cursusinhoud, de expertise en ervaring van de docenten, en de carrièremogelijkheden na de opleiding. Klik hier voor meer informatie over onze opleidingspartners.

+ Wellnessweb

De Wellnessfederatie biedt haar leden een platform aan waarop ze hun diensten kunnen promoten: het Wellnessweb. Dit online platform brengt klanten en wellnesswerkers samen. Wellnessweb maakt het voor klanten eenvoudig om de juiste wellnesswerker te vinden. Wellnessweb maakt het voor jou dan weer gemakkelijk om je bedrijf te lanceren, om je eerste klanten te vinden, om je zaak bekend te maken bij het grote publiek of om jouw service via een extra kanaal in de markt te zetten. Leden van onze beroepsvereniging hebben op het platform een streepje voor: hun toegang is gegarandeerd en ze krijgen een hogere ranking. Zo ben jij voor klanten makkelijker te vinden dan je concurrenten!

Wellnessweb is sinds 19 maart 2018 erkend als elektronisch portaal voor de deeleconomie. Deze erkenning gebeurde per Koninklijk Besluit op voordracht van de Minister van Financiën.

+ Korting bij groepsaankopen

De Wellnessfederatie organiseert soms groepsaankopen met al haar leden. Omdat we als beroepsvereniging grote orders plaatsen, krijgen we bij verschillende leveranciers aanzienlijke kortingen. Zo profiteer jij als lid tegelijkertijd van kwaliteitsvol materiaal én van aantrekkelijke prijzen.

+ Juridisch en boekhoudkundig advies

Al onze leden genieten van gratis juridisch en boekhoudkundig advies. We beantwoorden vragen, verstrekken informatie, helpen je met documenten of verwijzen je door naar de bevoegde instanties. Zo sta jij als wellnesswerker sterker in je schoenen. Ook met andere vragen kan je natuurlijk altijd bij ons terecht.

+ Nieuwsbrieven en ledenblad

De Wellnessfederatie brengt regelmatig gratis nieuwsbrieven en ledenbladen uit. Via deze weg zorgen we ervoor dat jij als lid altijd optimaal geïnformeerd bent. We reiken je interessante artikels, boeiende verhalen van klanten en professionals uit de sector, leuke weetjes en handige tips en tricks aan. We vertellen je meer over toffe events en houden je op de hoogte van onze activiteiten.

+ Digitaal leerplatform

We leggen momenteel de laatste hand aan ons digitaal leerplatform.