Wellnessweb: jouw directe lijn naar de klant

Om onze leden optimaal te ondersteunen in hun beroepsactiviteiten, biedt de Wellnessfederatie hen een online platform aan om hun diensten, hun zaak of hun service te promoten: het Wellnessweb.

Het Wellnessweb brengt klanten en wellnesswerkers samen. Wellnessweb maakt het voor klanten eenvoudig om de juiste wellnesswerker te vinden. Wellnessweb maakt het voor jou dan weer gemakkelijk om je bedrijf te lanceren, om je eerste klanten te vinden, om je zaak bekend te maken bij het grote publiek of om jouw service via een extra kanaal in de markt te zetten. Elk lid van onze beroepsvereniging krijgt gegarandeerde toegang tot dit online portaal. Bovendien krijgen onze leden ook een hogere ranking dan concurrenten die niet aangesloten zijn bij de federatie. Dit betekent concreet dat jij als lid bovenaan de lijst staat. Klanten vinden jou dan in een handomdraai. Enkel voordelen!

Wellnessweb is sinds 19 maart 2018 erkend als elektronisch portaal voor de deeleconomie. Deze erkenning gebeurde per Koninklijk Besluit op voordracht van de Minister van Financiƫn.